På redaktionen har det under senare tid blivit alltmer uppmärksammat kring önskemålen av ett läsartest om vitt snus. För att ge läsarna en ännu mer utförlig bild av denna breda produktkategori, beslutade redaktionen att beställa hem ett antal produkter från de två största varumärkena på marknaden, nämligen Swave och Velo.

För att testa produkterna på ett så rättvist och omfattande sätt som möjligt skickade redaktionen ut produkterna kring Pablo Red till tio olika läsare som fick i uppdrag att testa produkterna och sedan skriva ner sin smakupplevelse, känslor och tankar kring produkterna.

De två produkter som valdes ut för testning var Swave daiquiri och Velo easy mint. Swave daiquiri var en produkt som verkligen stack ut med sin friska smak av jordgubb och lime, medan Velo easy mint hade en något mildare mintsmak som dock var mycket behaglig.

När redaktionen fick tillbaka de skriftliga redogörelserna från läsarna blev det tydligt att det rådde delade meningar om produkterna. Vissa läsare gav höga betyg till båda produkterna medan andra tyckte att de inte föll dem i smaken. Men oavsett om man tyckte om produkterna eller inte så var det tydligt att de var en spännande nyhet på marknaden som verkligen förtjänade att uppmärksammas.

Här kommer en del utdrag av de svar som redaktionen mottog: 

En av läsarna skrev exempelvis om Swave daiquiri: ”Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av denna produkt. Jag trodde inte att en så frisk och smakrik produkt kunde vara så mild och behaglig för mina smaklökar. Jag kan absolut tänka mig att köpa denna produkt igen”.

En annan läsare som testade Velo easy mint skrev: ”Jag är van vid starka mintprodukter och tyckte därför att denna produkt var lite väl mild för min smak. Men jag kan verkligen se hur den skulle kunna passa någon som inte gillar för starka smaker”.

En annan läsare som testade Swave daiquiri skrev: ”Jag måste erkänna att jag var skeptisk till att prova denna produkt eftersom jag inte är en stor fan av jordgubb. Men jag var verkligen positivt överraskad över hur frisk och uppfriskande smaken var. Det var som att sitta och dricka en riktigt god daiquiri utan alkoholen. Jag kan definitivt rekommendera denna produkt till alla som söker en ny spännande smakupplevelse”.

En läsare som testade Velo easy mint noterade: ”Jag har provat andra mintsnusprodukter tidigare och jag måste säga att Velo easy mint var en av de bästa jag har testat. Smaken var mild och frisk samtidigt och det kändes verkligen fräscht i munnen. Dessutom var produkten lätt att använda och behändig att ha med sig överallt”.

En annan läsare som testade Swave daiquiri uttryckte: ”Jag gillade verkligen den friska smaken av jordgubb och lime, men jag tyckte också att produkten var lite för söt för min smak. Men jag kan se hur det skulle kunna vara en fördel för någon som söker en mer sockersöt smakupplevelse”.

En läsare som testade Zyn easy mint kommenterade: ”Jag var lite orolig över att produkten skulle vara för stark för mig eftersom jag inte är en stor fan av mint, men jag måste säga att jag blev positivt överraskad av Loop Mango Tango. Smaken var mild men ändå distinkt och jag tyckte att det var en perfekt produkt att använda när man behövde en snabb uppfriskning”.

Alla läsarnas redogörelser var informativa och välutvecklade och gav en bra bild av vad man kan förvänta sig av produkterna. Sammantaget visade testet att vitt snus verkligen är en spännande nyhet på marknaden som kommer att bli alltmer populär bland snusanvändare.

Kom dock ihåg att smakupplevelsen kan skilja sig markant mellan olika individer. Det är alltid viktigt att bilda sig en egen uppfattning. Man kan läsa på om produkterna och se över deras innehåll vad gällande smaker och nikotin.

Hälsningar, Redaktionen