Känner du dig ful? Kämpar du med kroppsdysmorfi? Det finns ingen anledning att lida i det tysta – kosmetisk kirurgi och naturliga behandlingar kan hjälpa till att förbättra ditt utseende avsevärt. Några enkla justeringar av dina ansiktskonturer, hudton och ögon kan få dig att se år yngre och mer attraktiv ut. Här är några av de vanligaste procedurerna som används för att fixa icke-traditionella ansikten:

– Ögonlockskirurgi kan göras av många anledningar, såsom att minska rynkor eller korrigera hängighet eller ptos (ett tillstånd där det ena ögonlocket hänger lägre än det andra).

Fettsugning är populärt för att få bort lite extra fett, och dessutom skulptera kroppen lite mer genom att taktiskt ta bort fett från problemområden.

Tandblekning Älvsjö eller fixa tänderna. Inte så dramatiskt som att operera sig på andra sätt kanske, men ett slags skönhetsingrepp likväl. Många väljer också att fixa leendet samtidigt, som en del av hela ”utsendet”.

– Näsplastik (näsoperation) görs ofta för att korrigera ojämnheter i näsans form eller storlek, återställa symmetri runt näsan, minska andnöd på grund av obstruktion från näspolyper/täppa) eller förbättra andningen under sömnen.

Så varför välja kosmetisk kirurgi framför traditionella behandlingar? Dessa operationer resulterar inte bara i förbättrat utseende; de har också minimala långtidsbiverkningar jämfört med många andra mediciner och behandlingar som finns tillgängliga idag. Så om du är missnöjd med hur du ser ut – kirurgiskt ingrepp kan vara precis vad du behöver. Men – vi måste säga att det inte är något vi rekommenderar. Allvarligt talat – operation är en avancerad sak att göra, och det kommer förmodligen inte att lösa ditt problem om det bottnar i tvivel eller lågt självförtroende.

Börja med att försöka älska dig själv istället och köp bara produkter som hjälper – inte förändrar – din kropp. Det här är en jätteviktig aspekt i att må bra, och att inte hamna i en ond cirkel av att försöka ”förbättra – inte bli nöjd – förbättra ännu mer”, som vi ibland kan se på vissa individer. Dessa vittnar också ofta om att de inte mår så bra, och skulle nog få mycket bättre hjälp med naturliga behandlingar, skönhetstillbehör som inte orsakar någon stark permanent effekt som inte går att ångra – och som är bra för hälsan. En silkes bonnet gör underverk för ditt hår och din hårbotten, och det är mycket lindrigare (och mer ekonomiskt) än att hamna under kniven(!)

 

Oavsett vilken väg du väljer att gå hoppas vi att du får den bästa behandling du kan få, och att din självkänsla stärks. Ta hand om er, där ute!